Modele flokesh per meshkuj 2015

Meshkujt ndonëse kanë flokë të shkurtra, normalisht që Edhe ATA duhet të gjejnë një Model si TI mbajnë ATO. Po kthehet Moda e pjesëve Retro të viteve` 70 të Shekullit të kaluar, mirëpo kaçurrelat e mëdha e të Buta nga AJO kohë të cilat dëshiron t`i bartë solange. Frizura Pixi e shkurtër do të Bartet Edhe këtë vjeshtë, por me balluke të theksuara çfarë i Bart Edhe Katy Perry. Adresa juaj email s`do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janě shënuar me një * Fjala është për frizurën`The SWAG`, e CILA nënkupton balluke të qethura shkallë-shkallë dhe ATO bien sa më rrafsh Rreth fytyrës. Flokët goxha të gjatë më mirë është të krihen rrafsh dhe të ndara në mes, ndërkaq dredhat e flokëve lehtë t`i bëni kaçurrel sipas modelit Beyonce, transmeton telegrafi. Këto janě Trendet e këtij viti që janě pëlqyer shumë nga Kjo Gjini. Shikoni a do t`IU shkoj Edhe Juve ndonjëra. /Indeksonline/Flokë të ngatërruara (të pakrehura) është lehtë të “organizohen” nëse i trajtoni me shampon për larje të thatë (larje PA ujë). Nëse Doni të Jeni Gjithmonë Brenda trendeve të Fundit, hidhini një SY këtyre modeleve të flokëve. Janë stilimet të cilat dizajnerat e Botës i sugjerojnë për vitin 2017. Nëse marrim vendime Duke u bazuar në pistat e modës dhe në tepihët e KUQ, Edhe këtë vjeshtë do të Barten Bob, LOB dhe flokët e gjatë me ndonjë modifikim subtil. Femrat kanë zgjidhje më shumë, por Edhe meshkujt Mund të manovrojnë me to, shkruan Indeksonline.

Gërsheti në Top të kokës me flokë pjesërisht të lëshuara poshtë është frappé veror, të cilin do ta shohim Edhe gjatë stinës së vjeshtës. PA marrë parasysh gjatësinë e flokëve që keni, Gjithmonë Mund t`i bëni më të bukura me Pak karfica të shndritshme. ../telegrafi/.

Posted in Nekategorizirano.